VILLASKOGSHUSET

BRÖLLOPSHELG!

Det är något visst med bröllop – två människor som lovar att älska varandra i nöd och lust inför släkt och vänner! Just LOVE it!!!
 
I helgen hade vi äran att få vara med när våra fina vänner Frida och Henke gifte sig efter 14 (!) år tillsammans. Det tog liiite längre tid för dom att hitta till prästen än det tog för M och mig – vi hittade dit efter 12 år tillsammans:-)
 
Ni kan läsa allt om möhippan vi hade HÄR för några veckor sedan – en riktigt rolig tillställning och en massa nya och härliga bekantskaper! Då hade vi hyfsat bra väder, men i lördags hade vädergudarna bestämt sig för att det skulle vara regn i brudkronan. Men vad gjorde det – vi hade en ”smashing” dag och kväll i alla fall!!!
 
Jag lämnade make och barn på simskola och hos mormor med särbo och åkte ut till bruden på vackra pensionat Stensvik vid 10-tiden på lördagen.Med hela övervåningen för oss själva med frisör, make-up, bästa grannen och hennes dotter och en härlig utsikt över vattnet hade vi förmiddagen på oss att göra oss fina och Frida var så vacker och glad!Bästa svärmor dök upp med en ljuvlig brudbukett och små bröstbuketter till brudnäbbarna och hade inte långt till tårar när hon såg sin vackra svärdotter!Det var så mysigt att få vara med timmarna innan vigsel och till lunch anslöt även brudens barndomsvänner för att äta smarriga räkmackor och dricka bubbel, snacka om lyx!!!Efter lunch var det dags att svida om. Bruden bar en vit kort klänning och tjusiga skor med ormskinns-mönster (!) och jag fick äntligen använda mitt härliga fynd från Dagmar – en puderrosa, ärmlös klänning skuren på snedden – och min mysiga lilla jacka från Twist & Tango som jag köpte i våras och är helt ”madly n’ deeply in love with”!Hade även på mig min nya klocka från Daniel Wellington som släpps imorgon 12 September – den kallas Classic Petite Ashfield och har ett svart mesh-armband med silver- eller roseguld-tavla. Älskar den verkligen eftersom den är så lätt och luftig!!! Är ni sugna på en eller något annat från Daniel Wellington får ni just nu 15% rabatt med koden ”VILLASKOGSHUSET” på deras hemsida.Efter lunch kom brudgummen med barnen som skulle vara brudnäbbar och de var sååå söta!Lovisa och Anton var också med i kyrkan, men bara som åskådare och efter vigseln åkte de hem med mormor och hennes särbo Stefan och hade det mysigt! Lovisa klädde på sig redan på morgonen med klänning och smycken och var verkligen intresserad av allt som hände i kyrkan. Tror hon ser fram emot att själv få stå brud en vacker dag😍

 Vigseln var mysig som bara den med en härlig präst som pratade ”hash-tags” och kramade brudparet och en stråkkvartett spelade underbar musik.
 
Efter vigseln åkte brudparet iväg med häst och vagn för att fotograferas och vi gäster tog en rask promenad under paraplyer tillbaka till pensionat Stensvik där middagen skulle hållas. Vi fick bubbel och gick tipspromenad med frågor om brudparet och vi hade givetvis alla rätt (NOT)! 
Många tal blev det men alla var så roliga och duktiga och det var härligt att se vilken energi alla lagt ner på att leta fram gamla minnen och anekdoter! Maken och jag spexade till det och berättade om stora händelser under åren 1981 och 1982 då brudparet föddes och det verkade vara ett uppskattat framträdande!Vi tackar brudparet för att vi fick vara med när de sa JA till varandra och ser fram emot att avnjuta vår bröllopspresent tillsammans – en härlig dag på spa i november!!!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats