VILLASKOGSHUSET

HÖJDPUNKTER I JUNI!

Mina instagrambilder från Juni

Juni månad har gått ruskigt fort (som alla månader!) och vi har haft aktiviteter och besök varje helg – me like!

I början av månaden var jag och ett gäng influencers bjudna på event på Falkenberg strandbad med Luxuriousvip! Mycket trevligt och mysigt och så KUL att träffa alla bakom de bloggar och instagramkonton som man sett och följer. Vi fick ett yoga-pass och föreläsningar om välbefinnande och skönhet och en mysig eftermiddag och kväll tillsammans. Blev riktigt sugen på att anordna en liknande träff här på östra sidan – får se vad det kan bli av det i höst!
Skolavslutning första klass för storebror med fina sommarsånger och lärarna hade skrivit en egen text till en av Marcus och Martinus låtar som gjorde succe! Tyvärr var det ösregn, men vi åkte hem till oss och fikade och hade sommarmys efteråt så det gjorde inte så mycket.

Vi har även hunnit med släktträff med 25 personer från makens sida där vi samlades hemma hos oss och umgicks. Tipspromenad, sång och musik ingick och det var så himla roligt att träffa alla!
Midsommaren firades in med traditionsenlig Lövmarknad i stan och grillmiddag med goda vänner dagen innan. 

Själva midsommaraftonen firade vi med makens syster med familj, mycket mysigt med god sillunch, obligatoriska jordgubbar och grill lite senare på kvällen.

Sista dagen i juni och första dagarna i juli hade vi tänkt spendera på Astrid Lindgrens värld, men eftersom det bestämt sig för att vara ett riktigt skitväder denna helgen så stannar vi hemma och myser med vännerna från Halmstad som kommer på besök. Vi ska ha lite godisjakt ikväll och imorgon planerar vi att besöka ett nyöppnat lekland här i stan. Senare kanske vi åker till ett spa och har det gott, vi får se vad vi hinner (och vad barnen orkar)!

Hoppas ert juni varit bra på alla sätt och vis – skriv gärna en kommentar om vad ni haft för höjdpunkter nedan!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanette

    Åh vilka fina bilder du tar. Måste nog lägga till dig på Instagram också 🙂 Du länka till din blogg under min förfrågan efter mammabloggar på Vimedbarn. Jättefin blogg du har & det är kul att hitta nya bloggar som liknar ens egna.

stats