VILLASKOGSHUSET

ADLIBRIS LJUDBÖCKER!

sluta-aldrig-ga---fran-gatan-i-sao-paulo-till-vindeln-i-norrland glom-mig hudhunger memoarer-forsta-delen

Visst är hösten härlig på många sätt! Förr brukade jag tända lite ljus och kura upp mig i soffhörnet med en bra bok, men sedan jag fick barn har dom stunderna minskat drastiskt – förstår inte varför – haha!!!

Nuförtiden brukar jag lyssna mycket på böcker medan jag gör andra saker, t ex plockar i barnens rum eller viker tvätt=) Vill därför passa på att tipsa om att Adlibris just nu har en väldigt bra kampanj med ljudböcker från endast 69kr! Upptäck en ny bok med hjälp av din favorituppläsare. Lyssna på Liv efter liv med Anna Maria Käll, Sofi Oksanens nya roman Norma med Katarina Ewerlöf eller kanske Offline med Magnus Roosman.

Själv har jag beställt En man som heter Ove med Johan Svensson, eftersom maken också ville lyssna och tyckte denna verkade bra.en-man-som-heter-ove-lattlast

”Det var bättre förr, tycker Ove. Speciellt nu, när livet förlorat sin mening. Frun har dött och han har blivit av med jobbet. Därför har Ove bestämt sig – han tänker inte leva längre. Men just den dagen då han ska ta livet av sig backar grannarna på hans brevlåda med bilen. Han dras in i något fantastiskt och nytt: gemenskap.”

För att komma till erbjudandet klickar du HÄR!

Erbjudandet gäller t.o.m. 31/10.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats