VILLASKOGSHUSET

ADVENTSKALENDER LUCKA NR 3!

Dags att öppna en ny lucka i Villaskogshusets adventskalender!

I samarbete med fina Himmelska Glimtar har jag fått äran att tävla ut ett barnporträtt i valfri storlek!

För att delta:

Skriv i EN kommentar VEM du vill ha med på ditt porträtt och varför just DU ska vinna!

Du kan även tävla på min instagram Villaskogshuset för DUBBEL chans att vinna!

Luckan stängs på lördag 10/12 kl 21.00. Vinnaren presenteras därefter här på bloggen och på instagram!

LYCKA TILL!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Åh jag skulle så gärna vilja vinna ett porträtt och ge bort i julklapp till min kompis dotter 💘🎄👶🏼🎀🎁🎅🏼

 2. Anna L

  Å om jag vann så skulle jag vilja ha en din bild av sonen Zeke. Vi har aldrig blivit färdiga att fixa någon finn namntavla eller något sådan och vår goding förtjänar att få pryda även vår vägg <3

 3. Therese

  Jag vill ha med min lilla tös Evy för hon är det absolut dyrbaraste jag har. Vi har precis flyttat och har inte en bild uppe på väggarna. Inga av de gamla tavlorna känns ”rätt”.. Så att få en personlig och handgjord tavla just till lilla mig vore en dröm.

 4. Julia Bäckström

  Jag vill att min tre månader gamla som ska få pryda ett porträtt. Anledningen till varför just jag skulle vilja vinna är eftersom att vi precis har köpt vårt första hus där vår son ska få ett alldeles eget rum. Tänk vad underbart att få hänga upp ett porträtt på honom som han kan titta på allt eftersom han växer upp i huset & vi kan visa hur han såg ut när vi flyttade in 💕

 5. Camilla Blank

  Jag skulle vilja att lillasyster ficl gamna på den fina postern då vi prioriterat att göra iordning storasysters rum mycket det senaste! ☺

stats