VILLASKOGSHUSET

ÅSKA OCH VÄRMANDE NYHET!

Vilken sommar det är! Skitväder med hällregn och åska råkade vi ut för igår kväll och till på köpet bara 13 graders värme – fy sjutton!

Under dagen var det dock uppehåll och storebror var med fritids på Barnens Gård, ett lekland utomhus med djur, hölass, hopphage, klätterbana, labyrint, traktorbana och givetvis vattenland. De hade haft en superhärlig dag och han var sååå trött men lycklig när han kom hem. All heder åt fritidspedagogerna som hittar på såna här saker med barnen när det är sommar! Lillasyster var med mormor och hennes särbo på lekplats och inne i stan på den fina Food Market som hölls på torget så hon hade också haft en härlig dag med full uppmärksamhet.På kvällen kom så åskovädret och efter barnen somnat (vilket var rätt tidigt) satte maken och jag oss ner och mös med varmt thé och goda bullar. Blir så galet sugen på fika och sött när det är kallt och ruggigt – någon mer?Turligt nog hade jag just hämtat ut ett paket från Ellos med en superhärlig filt (som egentligen är ett överkast!) och fyra härliga kuddar så vi gosade upp oss i sängen med detta och tittade på film. Vad mer kan man göra när det hällregnar ute liksom? Filten är jättehärlig och i skön tvättad linnekvalitet med tryckt paisleymönster i quilt. Baksidan är dock av bomull så den är hur mjuk som helst. Hade tänkt att ha den på vår uteplats i sommar att värma sig med när det börjar bli sent på kvällen och man fortfarande vill sitta ute. Får se om jag får användning av den ute eller om den får stanna inne hela sommaren…😍

Tips – både filten och kuddarna finns just nu på rean!!! 👍🏻Psssst – idag livesätter Ellos fri frakt på ordrar över 499kr!!! Gäller från och med 6/7 och tillsvidare! HUR BRA?!?!?! Läs HÄR för fullständig info om frakt och leveranser!

Dessutom är det just nu 25% RABATT PÅ DIN BESTÄLLNING*

Rabattkod: 365401
Giltig till 2017-07-09

Jag kunde t ex inte motstå denna snygga nyhet – hängstol till vår blivande uteplats!

*Villkor (365401): Nybeställning på Ellos. Max en gång/kund. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor, elektronik/elektriska varor/tillbehör, Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home, Spanx, Morris eller Marimekko. Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella tryckfel.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats