VILLASKOGSHUSET

BADRUMS-INSPO!

Tvålpump // Tandbortsmugg // Matta // Stege/Klädhängare // Stol // Hängmatta // Tvål // Handduk // Badrock // AmpelKände att det var dags för lite nya detaljer i badrummet – perfekt då Ellos just nu har 25% rabatt på ett helt köp HÄR!!!

Har blivit kär och galen i Lene Bjerre och Ellos har massvis med snygga detaljer därifrån! Kolla bara in den fina klädhängaren i form av en stege ovan!

En fin stol att lägga kläderna på medan du duschar? Denna unika klappstol är tillverkad av bambu och kan användas både inomhus och utomhus. Klappstolen är naturfärgad, har måtten L 45 x B 55 x H 95 cm och ingår liksom klädhängaren i serien Mandisa. Mandisa är en 100 % ekologisk och hållbar möbelserie där varje artikel är handgjord i bambu av högsta kvalitet.

Eller vad sägs om en fin naturfärgad hängmatta i jute? Den har måtten L 320 x B 92 cm och ingår i serien Judith. Alla produkterna i Judith-serien, inklusive den ljuvliga mattan under hängmattan, är tillverkade av jute. Jutefibrer består främst av växtmaterialen cellulosa och lignin som är långa, mjuka och blanka naturfibrer som spinns till grova och starka trådar. Kombinera gärna med fina kuddar från Lene Bjerre eller använd den ute i trädgården.I Lene Bjerres serie för badrum finns även en tjusig tvålpump och tandbortsmugg – ser ut som porslin men är gjorda i polyresin!Jag passade på att klicka hem lite nytt nu när Ellos har 25% rabatt på hela din beställning* – inkl. varumärken och möbler! Gäller naturligtvis inte bara det jag visat här utan HELA sortimentet! Ellos har ju en massa fint till barn också – kika in på sidan för att fynda! Rabatten dras i kassan och är giltig t.o.m. 04. april 2017!

*Villkor: Gäller nybeställning på Ellos. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, Gäller ej för prissänkta varor, elektronik/elektriska varor/tillbehör, Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home eller Spanx.

Puss & Kram / Tesse


Innehåller annonslänkar

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats