VILLASKOGSHUSET

BONUSLUCKA 1:A DECEMBER!

Woop, woop! En bonuslucka dyker upp i Villaskogshusets adventskalender för att fira att det nu är DECEMBER, månaden vi alla väntat på (eller åtminstone mina barn=)!

Bakom bonusluckan döljer sig en finfin tävling i samarbete med ljuvliga Kinoko – finheter för stora och små med bland annat träleksaker till det lilla lekköket, till kalaset och kalasbaket och de underbara kaninerna med tillbehör från Maileg. Jag har fått äran att tävla ut ett presentkort på 300 kr att shoppa för i webb butiken lagom till jul!!!

För att delta:

Skriv i EN kommentar vad du skulle välja i webb butiken om du vann.

Du kan även tävla på min instagram Villaskogshuset för DUBBEL chans att vinna!

Luckan stängs på tisdag 6/12 kl 21.00. Vinnaren presenteras därefter här på bloggen och på instagram!

LYCKA TILL!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helena

  Kanin MINI, prinsessa
  antingen till Ellen 1,5 år som alltid får ärva storasyster eller till mamma, 88 år, som blivit barn på nytt. Hon pratar inte gärna med människor men till gosedjuren kan hon anförtro sina tankar.

 2. Karin Hamberg

  Jag tror att jag skulle välja trämat till leksaksköket om jag vann. Det äldsta dottern har börjar bli lite slitet då hon ÄLSKAR att leka rollek i sitt kök. Nu börjar även lillasyster intressera sig för de sakerna och då vore det kul med lite nytt och fräscht.

 3. Caroline haglund

  Min mormor skulle jag handla till. De söta söta rådjurs-ungarna skulle vara perfekt julklapp till mormor Solbritt. Hon samlar på allt som är smått & gulligt! 😍🙏 Tack för en rolig tävling! Mvh Caroline

 4. Tessan

  Åh jag hade valt den ljuvliga kanianglicism i ask med de ljuvliga öronen från maileg och något annat litet sött till mig själv ehum vår lilla tös 😉

 5. felicia

  Jag hade velat vinna kalenderblocket, där man vänder block för varje dag. Fin detalj att ha hemma i huset, sedan är det ju en bonus att man håller koll på vart i månaden man befinner sig – något jag annars – inte har så bra koll på!

 6. Annika Andersson

  Jag skulle välja en Maileg kanin eller en mus till dottern då jag ska bygga ett stort maileghus i hennes rum 😍 behöver dock fler djur 😊

 7. Linda Knutsson (FruKnutssons)

  Du det här är en ljuvlig kalender och din design är juh to die for !!!😍

  Måste juh dubbla mina chanser o vinna, så skriver här oxå givetvis !!!!!😍😍😍💖💖💖

  Jag hade shoppat möbler från maileg till Melicias hus hylla/dockhus jag fyndade i förra veckan. Planerar på o ha en hel samling kaniner och deras ljuvliga tillbehör😍🐰 Frågan är om det är jag eller dottern som älskar kaninerna mest ?😉 hihihii

  Hoppas såååå på vinst!

 8. Lindalinchis

  Jag skulle välja något fint från Maileg till min älskade dotter Mimmi. Har tävlat på Instagram också så nu håller jag tummar och tår. Fin decemberdag till dig!

 9. Kristin

  Jag skulle använda presentkortet till Mailegprodukter! 👏😍✨ Tävlar även på insta (@solstigen) 😊 Ha en bra dag ❤ Hälsningar Kristin

stats