VILLASKOGSHUSET

CHIQ MED CHIQUELLE!

Man glömmer ju bort sig själv ibland och kläder till mig själv köper jag alltmer sällan. Därför är jag extra GLAD att få presentera dessa fina toppar i samarbete med Chiquelle!Min rutiga off-the-sholder-top invigde jag på vår BBQ som vi hade i helgen. Kände mig lite lagom avslappnat elegant i den och ärmarna är ju bara sååå snygga!!!

Min andra randiga top har snygga detaljer strax under axeln i form av rosetter och tyget var verkligen somrigt!

Just nu kan jag i samarbete med Chiquelle ge ER fina följare 15% rabatt på HELA sortimentet på alla kläder HÄR!
Rabattkod: SPRING15 och den är giltig till och med 14/5 2017.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats