VILLASKOGSHUSET

DETALJER I LILLA L’S SOVHÖRNA!

Idag har båda barnen varit hos farmor och farfar och vad passade då bättre än att den första SNÖN för i år kom?! Barnen har varit ute och lekt med deras hund i snön i timmar medan maken och jag fick en massa gjort hemma – härligt för både stora och små!

Får ofta frågor om var sakerna i lilla L’s sovhörna kommer ifrån och nu när vi fått lite new-in så tänkte jag försöka länka det mesta här!Vi älskar rosa, grått, vitt och guld så mycket i rummet går i dom färgerna. Passar så bra ihop och man blir aldrig trött på det som man kan bli av mer ”knalliga” färger. Det mesta i sovhörnan kommer från Miniroom som har ett otroligt fint utbud och brett sortiment av kvalitet- och märkesvaror för barn och barnrum!

Sänghimlen från Numero74 är i färgen Ljus Puder och är enligt mig den vackraste färgen! Tyget är av 100% bomull som ger sänghimmeln ett vackert fall, men kulören varierar till viss del från gång till gång eftersom sänghimlarna färgas för hand.

Ljusslingan är en LED-slinga från Rusta som vi plockat bort bollarna på – den blir inte ”varm” som en del andra slingor blir och lilla L älskar att ha den tänd när hon ska sova!

Även vimpeln är från Numero 74 och den vi har nu är Vintage Pink. Vimpeln har små söta bjällror i mässing som pinglar så fint (brukar alltid köra huvudet i den när jag nattat – haha)!Kuddarna är en liten stjärnkudde från Numero74 i färgen Puder, medium stjärnkudde i färgen Ljusgrå och en medium hjärtformad kudde i färgen Vit.

Lakanen är från Hemtex och kuddarna på golvet är från Mio samt Frank&Poppy (äldre kollektion med kronor på).Det fina printet från Mrs Mighetto med Miss Gertrud får snaaart en guldram så det matchar den ljuvliga stjärnvimpeln som passar så bra i snedtaket.

Vet att en del saker är slut nu efter jul, men det mesta kan man alltid sätta på bevakning och få ett mail direkt när varan finns i lager igen.

Nu ska vi se en mysig film och äta upp resterna av efterrätten – smygstartade nämligen semle-premiären idag!!!

P&K / Tesse


Innehåller annonslänkar

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats