VILLASKOGSHUSET

ELODIE DETAILS FALL17 – ESCAPE THE ORDINARY

Nu lanseras den efterlängtade höst- & vinterkollektionen från Elodie Details ”Escape The Ordinary” – en kollektion som för tankarna till franska alperna och dess flora och fauna. Kollektionen har helt nya print som Petite Botanic och Dots of fauna, som tillsammans med en behaglig färgskala från djup plommonlila till mineralgrönt och en gråskala möter dimmrosa.

Se hela kollektionen HÄR!

Små ryggsäckar för stora äventyr, nu i 100% äkta läder. BackPack MINI ”Chestnut Leather” hittas här! Vantar & mössa i det nya printet Petite Botanic – hittas här!

Pärlsammetfilt är en exklusiv filt i ett nytt spännande material. Det känns som en blandning mellan fluffig teddybjörn och len sammet, men till skillnad från sådana material har Pearl Velvet även fuktabsorberande egenskaper. Pärlsammetfiltarna hittas här!

Ride in Style! Åkpåsarna är en av Elodie Details mest välkända och uppskattade produkter. Förmodligen på grund av deras unika approach till trend och design, har parat med den höga kvalitén, detaljkänsla och funktionaliteten. Eller kanske för att de passar så gott som alla vagnar på marknaden och är perfekt anpassade till det nordiska vinterklimatet. Se alla åkpåsar HÄR

Nyhet – åkpåseoverall! De allra flesta “vanliga” åkpåsarna kan upplevas för stora för liggdelen i barnvagnen, åtminstone om man har en liggdel av lite mindre modell eller en lift. Vill man köpa en åkpåse som är anpassad för liggdelen – då är den nya supersmidiga åkpåse-overallen från Elodie Details ett väldigt bra alternativ. Vill man även slippa ta ur barnet ur åkpåsen under bilfärden kan du öppna blixtlåset längst ned för att skilja benen åt så att åkpåsen förvandlas till en overall. Finns i storlekarna 0-6 mån samt 6-12 mån.

Se alla åkpåseoveraller HÄR!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats