VILLASKOGSHUSET

EN ROSA MÖHIPPA!

Jisses, vilken dag vi hade i lördags!!!Efter veckor av planering var det äntligen dags för MÖHIPPA och överraska vår vän Frida som gifter sig om två veckor!

Vi började dagen med kidnappning av bruden direkt på morgonen. Hon hade fått ett vykort några veckor innan att hon skulle ha en väska redo där det bland annat stod att hon skulle packa ner något vitt att ha på sig, så det var bara att svida om. Hon fick bära vitt och vi andra hade svart – blev riktigt effektfullt och tjusigt! Till detta fick hon även en tiara och en sash från Myperfectday och outfiten var klar!Hemma hos grannen hade vi dukat upp till champagne-frukost i uterummet som var pyntat i rosa temat Team Bride och alla tjejerna fick varsin finfin goodiebag i rosa papperspåsar från Myperfectday med ”nödvändigheter” till dagen: en flaska Asti, sugrör, snacks från Talanda, energidryck från Celsius, gnuggis-tatuering i roséguld, glasögon ”Team Bride” och en möhippe-lek (som vi naturligtvis glömde redovisa under dagen, men så kan det gå)!Sååå mycket fint!!!På bordet fanns det även roliga fotobooth accessoarer!😍😍Frukosten hade vi dukat upp i köket och det fanns godsaker i mängder, massvis med olika småplock: smoothies, tunnbrödsrullar med skinka och lax, frukt, kex och ost, ljuvligt goda macarons och cakepops från Din Tårta (bästa servicen, och sååå goda!), snacks från Talanda med nötter och chokladöverdragna kaffebönor, alkoholfritt bubbel God Dryck No2 som är helt klart världens bästa alkoholfria alternativ till rosé (och där den framtida vinsten går till välgörenhet!).Vi åt så vi blev proppmätta och under frukosten bjöds det på minneslek och bruden fick gnugga sina små grå för att komma ihåg vem i möhippe-gänget som stod för vilket minne!

Därefter bar det av till Boda Borg och utmana sig själv och sitt lag med olika questar och uppdrag som vi skulle klara oss igenom. Riktigt lurigt var det!
Eftermiddagen tillbringade vi på spa med jaccuzzi, ångbastu och poolbad och den blivande bruden blev bjuden på en avslappnande massage.

På kvällen var vi åter hemma och då bjöds det på vinprovning i hög klass. En av deltagarna hade en vinintresserad kollega som kom och vi fick avnjuta både vita och röda viner, en champagne som det endast släppts 3 000 flaskor av i Sverige (!) och ett dessertvin.
Till detta hade vi även lite tilltugg som breasola, serrano, ost och skagenröra – det sista passade utmärkt till ett av de vita vinerna som vi hade i provningen. Kul grej även om jag inte gillade alla vinerna, men verkligen intressant att de olika tilltuggen tog fram smakerna på ett helt annat sätt än om man bara drack vinet solo.

Middagen intogs inte förrän kl 21.30 på kvällen och sen följde ännu fler lekar för bruden och det var verkligen en mysig dag/kväll! Tack tjejer för en riktigt härlig tillställning och att det blev så bra uppslutning och nu önskar vi den blivande bruden stort lycka till!!!
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats