VILLASKOGSHUSET

FÖRBEREDELSER TILL HELGENS FEST!

Idag har vi varit på Antons första skolavslutning – i ösregn! Ja, tyvärr regnade det hela tiden, men det är alltid lika mysigt att höra Den blomstertid nu kommer! Efteråt åkte vi hem till oss med mormor och hennes S och fikade frallefika och barnen fick lite söta sommar-presenter.

Resten av dagen har vi ägnat åt förberedelser inför helgens fest – Släktträff 2017!!! Makens familj och släkt kommer hit imorgon och vi ska ha 25 personer här och temat är förstås Midsommar! Med bara en vecka kvar till den riktiga midsommar-aftonen tyckte vi det kunde vara passande. Barnen och jag har bland annat bakat gula rutor och så bakade vi två satser av världens enklaste pizzabullar, ett perfekt alternativ på buffébordet och väldigt barnvänligt.Du behöver:

1 förpackning färdig pizzadeg med tomatsås

Riven ost

Skinka

Oregano

Rulla ut pizzadegen och dra ut den så den blir lite tunnare, smeta på tomatsås, strö över riven ost, skinka och oregano. Rulla ihop degen igen längs långsidan. Skär i bullar och lägg i bullform. Gratinera i ugnen på 200 grader i ca 15 min. Vi gjorde några utan skinka också eftersom vi har vegetarianer som kommer.Just looove jasmines!!! Hela trädgården doftar just nu av dessa underbara blommor, mina favoriter!🌸

Hittade denna snygga saftbehållare till festen från Cervera, perfekt så inga getingar får för sig att ta sig ett bad:-)Imorgon ska vi duka ute och vid lunch kommer gästerna. Tipspromenad och sånghäfte är förberett och så kakbuffe och grill på kvällen – tror inte vi kommer att gå hungriga iaf!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats