VILLASKOGSHUSET

FOTON!

Häromdagen fick jag en paketavisering via sms och glad i hågen åkte jag iväg till vårt postombud för att hämta ett (vad jag trodde!) litet paket. Efter mycket konkande och stönande från damen i kassan kom hon ut med ett jättepaket från Buzzador innehållande en Epson EcoTank ET-3600!!!!! Jag hade som buzzador i kampanj tillsammans med Epson blivit en av 20 utvalda att testa en supersnygg och praktisk multiskrivare med scanner, utskriftsfunktion och kopiator i ett! Hurra!!!Skrivaren är en 3-i-1 bläckstråleskrivare som sparar upp till 70% i utskriftskostnad. ET-3600 är utrustad med ett nydesignat integrerat bläckbehållarsystem med extremt hög kapacitet som eliminerar behovet av bläckpatroner. Detta innebär mindre krångel och betydligt många fler utskrifter mellan påfyllningarna jämfört med andra bläckstråleskrivare, och dessutom är den billigare i drift. Man kan även köra dubbelsidig utskrift – smart för att minska pappersförbrukningen och smart för vårt lilla hemmakontor! Jag gillar att skriva ut foton, maken skriver ut mycket kring jobbet och sitter och läser och rättar i soffan (han är ingenjör och arbetar som lärare).Den funktion som jag tycker verkar vara den coolaste och, i mitt fall, mest partiska, är att man snabbt och enkelt kan skriva ut via Wi-Fi från en smartphone med hjälp av en gratisapp! Den funktionen kommer garanterat att gå varm här hemma och jag kanske äääntligen kan få tummen ur och skriva ut alla fina foton från sommarens semester som annars så fint stannar i telefonen=)Vi testade att skriva ut några foton på skrivaren direkt och det blev verkligen jättefina utskrifter!!! Detta är foton på Anton 10 månader som är tagna av fina Juliana Wiklund!

Vill du också få möjlighet att få hem och testa olika produkter gratis? Skriv din mailadress i en kommentar nedan så kan jag skicka en inbjudan!

P&K / Tesse

Inlägget i samarbete med Buzzador och Epson

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mittdittovitt

  Vet inte om det är försent men jag vill gärna testa olika produkter gratis. Skrev min mejl nedan men skriver den här också vet inte om det var så du menade 😉

  [email protected]

  Kram Fia
  PS. Så kul att läsa din blogg.

 2. Lina

  Å vilken lyckost du är.. Jag kom med förra gången de hade skrivare så jag har modellen innan din.. Grymt nöjd med min med.. Perfekt när den är gratis dessutom ?

stats