VILLASKOGSHUSET

HEMMA-SPA!

Jag har fått möjligheten att testa Moisture Bomb Tissue Mask från Garnier SkinActive. Perfekt för mig som sitter framför datorn hela dagarna och har torr luft på jobbet. Lägg till två sötlökar som håller igår både dagar och nätter (lilla L är inne i en vakna-minst-två-gånger-per-natt-period!) – både hy och begynnande rynkor har stort behov av omvårdnad!!!

Tycker det är jättesvårt att hitta tid till att rå om sig själv. Vi har förmånen att kunna bada bubbelbad hemma, men så fort maken eller jag vill sätta oss där efter en stressig dag kommer de små guldhjärtanen och vill vara med och genast blir den där avkopplande stunden man tänkt sig en vild lek bland bubblor istället – haha!

MEN – när jag fick hem Moisture Bomb Tissue Mask från Garnier SkinActive så tog jag mig faktiskt en helkväll och fick lite mamma-lyx tid.Med mina skönaste handdukar från Odd Molly, mysig och avslappnande musik och tända ljus blev badrummet till ett skönt hemma-spa. Älskar doftljus, denna gång blev det Voluspa Pink Citron.

Ett bubbligt bad och en mask gav verkligen mer energi åt denna trötta mamma!=) Masken ger i sig intensiv återfuktning för att komma i rätt balans på endast 15 minuter! Jag tyckte att huden kändes både mjukare och friskare och jag tror att regelbunden användning av Moisture Bomb Tissue Mask nu på vintern gör att jag kommer känna mig som en piggare mamma!Masken är berikad med bland annat granatäppleextrakt som skall passa alla hudtyper. Det smarta med Moisture Bomb Tissue Mask är att man endast behöver stryka på den ansiktsformade tygbiten och man slipper en kladdig kräm som skall tvättas av efteråt.Gillar ni de söta handdukarna från Odd Molly hittar ni dom HÄR!

Vill du också få möjlighet att få hem och testa olika produkter gratis? Skriv din mailadress i en kommentar (publiceras ej här på bloggen) så kan jag skicka en inbjudan!

P&K / Tesse

Inlägget i samarbete med Buzzador där jag medverkar i en kampanj för Garnier.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats