VILLASKOGSHUSET

JULKLAPPAR FÖR BARNRUM!

God morgon andra advent!

Å, vad jag älskar denna tiden på året då man kan mysa lite extra inne med tända ljus och det faktiskt ÄR tillåtet att äta pepparkakor varje dag!

Idag vill jag tipsa om julklappar hos en av mina absoluta favoritbutiker när det gäller barnrumsinredning, nämligen Miniroom.se!

Jag kommer inte ihåg exakt hur jag hittade denna nätbutik för ca tre år sedan, men jag tror det var när jag försökte hitta en fin sänghimmel till lillasyster som då skulle flytta från spjälsäng till vanlig säng och var lite ängslig över detta. Mormor kom då på att visst skulle det vara mysigt med en sänghimmel över juniorsängen och jakten på den perfekta sänghimlen började då! Hade redan innan spanat in de vackra sänghimlarna från märket Numero 74 och upptäckte att Miniroom.se hade ett stort sortiment från Numero 74! På den vägen är det – vi har numer kuddar, vimplar, tavlor, lampor etc från Miniroom.se och både lillasyster och jag är supernöjda med mysfaktorn de ger i rummet!

Även de fina printen från Mrs Mighetto kommer från Miniroom.se och det är alltid så roligt att få paket därifrån – det ligger nämligen alltid en godis i paketet!!!

Miniroom.se har visionen att skapa Sveriges bästa nätbutik med inredning till barn och deras rum. Företaget vill inspirera genom att erbjuda en inspirerande shoppingupplevelse och den bästa kundservicen. Miniroom.se erbjuder allt som inreder barnrum, från tapeter, tavlor och barnlampor till unika spjälsängar, bäddtextiler och glada leksaker. Sortimentet är brett med kvalitét- och märkesvaror för barn och deras rum.

Hos Miniroom.se står varumärken, design och kvalitet i centrum. Stor del av sortimentet består av genuina Skandinaviska varumärken och alla produkter är utvalda med stor omsorg.

Stay tuned för en finfin giveaway i samarbete med Miniroom.se som kommer upp här på bloggen och mitt instagramkonto Villaskogshuset!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats