VILLASKOGSHUSET

JULKLAPPSTIPS FÖR DEN BAKSUGNA!

Dagens julklappstips är för den riktigt baksugna! Som inbjuden VIP-bloggare på underBARA BARN-mässan i Älvsjö i oktober så var jag bara TVUNGEN att slinka in i mässhallen bredvid där årets Bak- och Choklad-mässa gick av stapeln samtidigt! Där fanns precis hur mycket som helst för en bak- och chokladfantast som mig – rena rama HEAVEN!!!

Gick omkring där i säkert två timmar och bara insöp alla dofter, smaker (för man fick ju provsmaka en hel del!). färger och former och mitt i alltihop hittade jag en monter med Bakboxen!Hade bara hört talas om dom innan, men aldrig testat eller sett deras box live. Boxen är en prenumerationstjänst där man varje månad får hem ett unikt, temabaserat innehåll. Exempel på tidigare teman som varit är Sweet Treats, Kakbuffé, Himmelska bars och Sommarpajer – mums!

Bakboxens mål är att göra bakning till något för alla. Dom tror nämligen att #allakanbaka och det tror jag också när man får en sån finfin service och allt-i-ett-box!

Allt i en box: recept + ingredienser + tillbehör = hemligt!Nu lanseras även Bakboxen Junior som prenumeration! Boxen är specialanpassad för barn upp till 15 år och innehåller smarriga recept som är enkla att följa, ingredienser förpackade i precis rätt mängd samt redskap som gör bakningen ännu roligare.

Första leveransen av Bakboxen Junior sker i februari, men man kan redan nu förboka. Den perfekta julklappen till små mästerkockar i köket?!

Bakboxen finns som prenumeration, men man kan även välja att köpa tidigare boxar. För aktuella priser och alternativ, klicka HÄR!

 P&K / Tesse

 

 

I samarbete med Bakboxen

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats