VILLASKOGSHUSET

JULKLAPPSTIPS FÖR MJUKISAR!

God morgon Lucia! Idag fyller storebror 8 år och vi har firat med tårta och paket på sängen!!!

Kommer så väl ihåg när han föddes – vattnet gick runt halv fyra på morgonen och sen tog det hela dagen innan han ville komma ut till oss:-) Det började dock snöa när vi satt på förlossningen och sen slutade det inte snöa förrän i april året därpå!!! Vaddå ut och gå med barnvagn? Tji fick jag!

I förra veckan kom ett stooort paket med en finfin förtidig julklapp till barnen från finaste Molli Toys som jag ju har den stora äran att få vara ambassadör för! I paketet låg detta söta lamm och det var verkligen det gosigaste lammet jag någonsin varit med om! Båda barnen använder den numer som kudde framför tv:n och turas om att ligga på det.

Molli Toys är ett kvalitetsmedvetet leksaksbolag och startades 2009 av en grupp medarbetare med åtskilliga års erfarenhet inom leksaksbranschen. Man arbetar med den tydliga målsättningen att ligga i framkant när det gäller kvalitet och säkerhet i produktsortimentet vilket jag tycker är jätteviktigt när det gäller leksaker.Denna söta värmekudde fick vi med oss från underBARA BARN-mässan och vi använder den varje kväll!

Mollis är latin för mjuk/len som både är en beskrivning och en egenskap. I sortimentet finns främst mjuka gosedjur (eller ”mollisar” som de flesta av de unga konsumenterna kallar dem) men sedan 2015 distribuerar man även ”icke-mjuka” leksaker. Gemensamt för hela leksaksutbudet är att de allihop har någon form av extra egenskap.Den söta nallen och hästen är också stora favoriter här hemma och nallen är alltid med på förskolan!

Molli Toys var först med att lansera LAMO (Look At Me Only) i Sverige och de var också först i landet med glittrande ögon (sparkle eyes) på mjukdjur.

Alla produkter är CE-märkta enligt EN71. Det innebär att de är barnsäkra – inga vassa detaljer förekommer. Ögon, nos, sömmar och övriga detaljer är dragfasta. De är testade och godkända enligt gällande brandsäkerhetsföreskrifter och allt material, inklusive färger, är giftfria.

Man hittar Molli Toys hos bland annat Babyland.se, Bamba.se och Leksaksborgen och de är verkligen världens mjukaste enligt mina barn!!!

Stay tuned för en finfin giveaway i samarbete med Molli Toys som kommer upp här på bloggen och min instagram Villaskogshuset ikväll!

Nu ska vi skynda vidare till Lucia-firande på jobbet och förskolan senare idag – ha en skön Lucia!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats