VILLASKOGSHUSET

JULKLAPPSTIPS FÖR MOR OCH BARN!

God morgon fina ni! Tänk att det redan är första advent och första ljuset är nu tänt i adventsljusstaken här hemma!

I dag är det en stor ära för mig att få presentera ett företag som ligger mig varmt om hjärtat – House of Lola.

House of Lola designar och säljer kläder i eget varumärke. Superfina kläder att ha till både jobb och fest och som samtidigt är otroligt sköna att ha när man kryper upp i soffan. Kläder från House of Lola inhandlas enkelt via hemförsäljningsträffar eller via företagets egen webbshop. Sedan september 2014 finns House of Lola även på den finska marknaden.

Anna och Lottis – House of Lolas grundare – berättar STORYN OM LOLA.

” Att Lola finns är för att vi – Lottis och Anna – blev platoniskt kära i varandra och att arbeta tillsammans. Det fanns inget alternativ än att jobba ihop och då på det sättet som vi själva ville. Kärlek, glädje och jävlaranamma var vårt fokus”.

…. ” Vi får ofta frågan om hur vi kom på namnet House of Lola. En del tror att det är ett anagram av våra namn, Lottis och Anna, men så är det inte. Nej först och främst så tycker vi är att Lola är ett härligt namn; tjejigt, men fortfarande så ball att killarna också tycker att det funkar samt att det väcker lite nyfikenhet, är hon 50-tals pinuppa eller en helt vanlig mamma? Vi gillar att man inte riktigt vet. Men vår Lola har funnits med oss under en längre tid, som ett arbetsnamn för ett eventuellt kommande projekt. Och eftersom vi jobbar med kläder och mode så vi ville vi helst ha ett helt modehus – House of Lola ”.

Jag om själv i kontakt med House of Lola via en tjej jag känner sedan högstadietiden – Petra – och när våra barn gick i gympa samtidigt fick jag nys om att hon var stolt återförsäljare av klädmärket. I höstas hade vi så en träff hemma hos mig med en massa andra klädtokiga mammor och barn och jag kan bara säga att jag är FAST! Dessa otroligt mjuka och snygga plagg är numer allt jag har på mig – vardag som fest! Lillasyster och storebror gillar också sina kläder och vi myser runt i både strumpor, byxor, tröjor, mössor och smycken från House of Lola!

Ni kan beställa plagg direkt från företagets egna hemsida HÄR och jag kan starkt rekommendera deras jeans-leggings och mössor som är beroendeframkallande!

Stay tuned för ikväll kommer en finfin giveaway upp här på bloggen och på mitt instagramkonto där du kan vinna kläder från House of Lola till ett värde av 1 340 kr!!!

Ha en fin första advent!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats