VILLASKOGSHUSET

LILLA PRINSESSAN!

Hej fina ni!

Hoppas helgen varit bra! Vi har rattat familjeföretaget genom aktiviteter, tvätt, kalas, fotografering, läxläsning, fikapauser och annat roligt (och oroligt!). Dock har mycket tid gått åt till att medla i tvister i helgen mellan barnen, nån mer som har det så? Tror både barn och vuxna börjar bli lite slitna, nästan hela vårt höstlov gick ju åt till sjukdomar så det blev inte mycket vila eller göra roliga saker som vi tänkt oss.

Nu ser vi i alla fall fram emot advent och allt mysigt som snart börjar hända – glöggmingel, julknytis, släktfester, adventskalender, och jul och nyår. Fick hem en massa finheter från Ellos förra veckan från den sagolikt fina kollektionen i samarbete med systrarna Fahrman – Fahrmans x Ellos!!!

Lilla L och jag fick matchande tunt, stickade tröjor i lite glittrig puderrosa färg och den söta rosetten i svart satin kommer från Hoppiloo! 😍

Och så måste jag ju bara visa SKORNA!!! De är inte bara fina att se på utan även sjukt sköna att gå runt i – det ni! Inte alltid ett par snyggskor är sköna utan bara fina att titta på men dessa skulle jag kunna ha som morgontofflor och gosa runt i hela dagarna! Så gissa om lilla L och jag skall svassa runt i advent och jul i vår fina matchande outfit. Tyvärr fanns det inget i Antons storlek i kollektionen, men det fanns mycket annat fint till mindre killar.

En annan outfit som också tillhör kollektionen är denna ljuvliga pyjamas som jag bara var tvungen att ha till lillasyster!!! Fick tyvärr inte på henne den i helgen så jag hann att fota henne i den, men när hon provade den lite kvickt en kväll så tyckte hon att den var supermysig! Min lilla pyjamas-prinsessa – lite av en barndomsdröm att ha en så fin pyjamas att gosa ner sig i sängen med!<<<<<<<<<<
start på veckan hörrni!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats