VILLASKOGSHUSET

LINNEKÄRLEK!

Fredag och vänner på ingång! Förutom jobb har jag hunnit med att få en massa gjort inomhus denna veckan eftersom det varit så dåligt väder. Ibland behövs en storrensning och vi har bland annat rensat lite gamla leksaker på lillasyster ysters rum – så skönt! Har även fixat lite i myshörnan som hon har på sitt rum och blev riktigt nöjd.Är inne i en riktig ”linneperiod” – älskar känslan av naturliga material och färger och som tur väl är verkar lilla L gilla det också. På de mysiga dynorna från Ellos ligger vi och läser, leker med kaninerna och fikar mellis och vi drar även ut dom och ligger på utomhus när vädret tillåter.

Har även passat på att beställa ännu fler kuddar (maken håller på att bli TOKIG på alla kuddar runtom i huset!) för att ha i myshörnan både här och inne hos storebror. Till mitt försvar kan jag bara säga att kuddar används flitigt vid diverse kojbyggen här hemma och man kan väl aldrig få för mycket kuddar att mysa med i en stor hög på golvet – eller?!?

Och hörrni – glöm inte den grymma rabatten just hos Ellos! 30% RABATT PÅ DYRASTE* VARAN – GÄLLER ÄVEN PÅ VARUMÄRKEN & FRI FRAKT! Ange rabattkod 355449 i kassan! Giltighetstid: t.o.m. 2017-07-10.❤️

I samarbete med Ellos, innehåller annonslänkar 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats