VILLASKOGSHUSET

LITE SNEAK-PEAK PÅ JULKLAPPARNA …

Vi har haft mysiga dagar nu under julhelgen och bara njutit och barnen har lekt med sina fina julklappar!

Maken och jag ger inget speciellt till varann, vi har köpt lite nya möbler under hösten och det var tänkt att få bli vår julklapp till varandra. MEN, jag kunde dock inte hålla mig ifrån dessa härliga badrockar från Beach House Company på Black Friday när de hade 30% rabatt!!!Badrockarna är supermjuka och lätta och just nu sitter jag uppkurad i soffan efter ett varmt bad i min vita, fluffiga dröm!

Hoppas ni haft mysiga helgdagar, vi myser vidare med ledighet in på det nya året!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats