VILLASKOGSHUSET

LITTLE FOLK!

Snart lanseras little Folk – en underbar limited edition kollektion skapad av Jenny, egenföretagare, fotograf och som även driver Nordicfinedesign.se samt Johanna, konstnär och illustratör som ligger bakom Hildelov.se!

little Folk kommer sprida kärlek och magi till våra barnrum! Eftersom printen kommer att säljas i limited edition får ni hålla utkik efter lanseringsdatumet, som kommer att bli nu i mars, både här på bloggen och på instagram på @littlefolk.se!”Djupt in i skogen, i en värld vi nästan glömt finns småfolket / little folk /. Några är ludna, några har fjädrar, vissa har uppåtnos och andra ingen alls. 

De är alla unika med sina alldeles speciella personligheter, precis som du och jag! 
Med tro på småfolket kommer enorm godhet, styrka och gränslös kärlek. 

Och den oändliga magin… den magi som gör världen så vacker! 

Magin som finns i allt, från det minsta korn till det största liv… ♡”

Vilka är dom?

Vide som fått sitt namn från de minst lika fina videkissarna. Han är beskyddaren av allt nytt, alla nyfödda och allt växande. Som våren själv står han för något av det viktigaste vi har, han står för hopp och tro!Malva den blomstrande, hon är beskyddare för allt det vackra, konsten och kreativitet, livet och lusten.Levi, han är friheten, kämpar för allas rätt att lyfta mot stjärnor och prova sina vingar! Friheten att vara sig själv och följa sina drömmar!

Åååå, vi längtar redan efter little Folk!

Puss & Kram / Tesse

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats