VILLASKOGSHUSET

MÅNADENS TESTAGRAM!

”Jag har alltid velat duscha i vaniljsås!”

Majs Testagram-Box hämtades ut för ett tag sedan och det är lika spännande som vanligt!
Innehållet var riktigt bra och jag är glad att det inte var alltför onyttigt. Kexen, baren och kaffet sitter jag och njuter av just nu i solen (vilket VÄDER vi fått!!!) och duschkrämen ska jag strax använda – ska ut på tjejkväll med ett gäng mammor från Antons klass och jag har liksom alltid velat duscha i vaniljsås! Huuur gott doftar inte det?!?!

Ingefära på tub är faktiskt en super-ide! Hoppas kunna använda den i mitt kvällste då jag ääälskar ingefära i teet!

Övriga produkter var Risenta Musli, Kaffe från Sofiero Kafferosteri, Estrellas lättare chipsoch Majskakor som jag redan provat och älskar.

Så fungerar Testagram

Testagram är en prenumerationstjänst som låter dig upptäcka spännande produktnyheter som lanserats i detaljhandeln för endast 99 kronor/box inklusive frakt. Ett bekvämt och roligt sätt att vara nyfiken, pröva nytt och utmana gamla vanor. Boxen kommer successivt att anpassas efter din personliga profil. Pausa eller avsluta din prenumeration utan uppsägningstid.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats