VILLASKOGSHUSET

MJUKT Å SKÖNT!

Idag har det varit riktigt ruskväder här i söder och värmen som var här förra helgen flög sin kos. Vi har börjat kura inne om kvällarna och jag är så GLAD för jag har hittat ett (för mig!) nytt klädmärke – House of Lola – som är helt ljuvligt att mysa runt i under mörka höstkvällar!

Kom i kontakt med House of Lola för några veckor sedan för första gången då vi hade en träff här hemma med 12 mammor och en tjej från House of Lola och OMG vilka härliga kläder!!! Nya favoriter och jag kombinerar mina fynd i det oändliga! Även lilla L fick lite nytt och de söta tunikorna har blivit hennes favvisar också.I förrförra veckan hade House of Lola en monter på UnderBARA BARN-mässan i Älvsjö som jag besökte som VIP-bloggare och där fastnade jag ju såklart! De släppte dagen till ära en riktigt fin Eko-kollektion för de allra minsta med supersöta bodies, leggings och mössor. Så mjukt och skönt!
 
Fick med mig en finfin goodie-bag från deras monter med mjuka strumpor, fina grytunderlägg, ett doftljus och ett superfint armband i läder med ett litet hänge med House of Lolas signum – den lilla älvan!

Nu myser vi vidare – trevlig kväll finingar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats