VILLASKOGSHUSET

MORGONSTUND HAR GULD I MUND!

Imorse hade vi mysmorgon med långfrukost! 😍 Försöker ta det lite lugnt någon morgon i veckan där vi inte behöver upp tidigt och stressa iväg utan kan ligga till oss en halvtimme och ta lite mysfrukost hemma. Lilla L passade naturligtvis på att spexa lite!Idag står fiske på schemat med scouterna och vi tänkte åka med allihop efter jobbet. Det ska vara vid en sjö som inte ligger så långt ifrån oss, så det passar bra.

Lite kyligt var det allt nu på morgonkvisten och jag kokade mig en stooor balja tévatten. Som Matinspiratör för Smakbox fick jag nämligen ett finfint bud igår med lite nyheter från Lipton.Liptons nya teer är framställda av endast naturliga ingredienser, är helt koffeinfria och kan därför njutas av alla. De speciellt utvalda ingredienserna har länge använts för sina speciella egenskaper. Jag får prova Lipton ’After Dinner’, Lipton ’Do the Detox’ och Lipton ’Sweet Nights’, alla anpassade för specifika tillfällen.

Håll utkik vänner – ikväll kommer en finfin giveaway här på bloggen och instagram!

Missa förresten inte heller att ni har 15% rabatt på första boxen vid start av prenumeration och vid köp av Smakbox som gåva med koden VILLASKOGSHUSET! Nu finns ett fåtal boxar kvar av Smakbox INSPIRATION, som skickades under augusti. Just nu får alla som startar en prenumeration med min unika kod VILLASKOGSHUSET boxen PÅ KÖPET – HUR BRA?!?!?! 😍

 Box på köpet så länge lagret räcker

Smakbox oktoberbox skickas från 11:e oktober och nästa vecka börjar nedräkningen! Alla produkter är klara och jag är så peppade och tror att detta kommer bli en SUPERBOX! Nästa vecka lanseras temat. Fortsättning följer…..!

Ha en fin avslutning på veckan!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats