VILLASKOGSHUSET

MYSKVÄLL!

Hade en riktig myskväll igår hela familjen. Trötta efter en hel helg med aktiviteter så fixade vi pyjamasparty efter middagen med lite varmt i muggarna till maken och mig, jordgubbssaft till barnen, nötter och godis – på en måndag!!!
I vanliga fall är fredagar våra godis-dagar, men igår blev det alltså på en måndag. Det trillade nämligen in ett bud här hemma med massa gottenyheter från Talanda och CandPeople som är en av mina nya samarbetspartners inför hösten!

Barnen älskar att få vara uppe lite längre nu när det är sommar och vi tittade på Lotta på Liseberg och sjöng allsång! Storebror gillade verkligen den kryddiga nötmixen och lillasyster skalade pistage-nötter så det yrde i hela tv-rummet!!!😍

De mumsiga nötblandningarna från Talanda är helt nya och början på ett unikt samarbete med ett nötrosteri i Stockholm. Rosteriet drivs av ett härligt gäng nötentusiaster från Syrien och tanken är att föra in deras underbara nöt-kultur på den svenska marknaden. Varumärket Talanda består av exklusiva nötter från olika delar av världen, och dom torrostas så de får en underbar smak.
Talanda finns i flera olika härliga blandningar som Luxury, Spice Mix, Almonds Blanched, Pistachios och Almonds.
Bland godiset blev de smarriga sura S-märkena med hallonsmak snabbt en favorit!!!

Nu blir det sen middag här efter en produktiv dag med fönstermålning och altanbygge! 😉

Önskar dig en fortsatt fin kväll!
(Det fina bubbel-fatet är från Mateus, glasen med guldkant från Cervera och muggarna från Lots Living!)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats