VILLASKOGSHUSET

PÅSK!

Äntligen är påsken och ledigheten här!

Vi började vårt påskfirande hos fina vänner på torsdagen med fika, äggmålning och grill och vi räknade nog till 12 omgångar med påskkärringar som kom och ringde på dörren=)

Igår morse fick barnen brev av Påskharen med instruktioner om att gå till ”huset där man värpte ägg förr”! Vi har nämligen ett gammalt hönshus på tomten och där hade Påskharen gömt lite roligheter!

Storebror fick en ask med Pokemon-kort, Marvel-solglasögon och ett helt ägg fullt med tuggummi (han gillar nämligen inte choklad).

Lillasyster fick en tisha med en glittrande jordgubbe från H&M, en sommarklänning från Lindex, solglasögon och chokladägg.Barnen fick dessutom dessa söta Bunnisar från Lekia! Dom är magnetiska och går att sätta runt skolväskan, på kylskåpet eller runt armen. Dom blev snabbt poppis vill jag lova!Igår var vi hos mormor och åt påskmat, var ute och gick och såg en livs levande påskhare och letade godisägg, men idag blir vi bara hemma och myser! Kanske en och annan bit från barnens godisägg slinker ner när ingen ser=)

Glad Påsk till er alla!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats