VILLASKOGSHUSET

PLÅNBOKSVÄNLIG MAKEUP!

Dagens tips – till mamma!

På jakt efter plånboksvänliga skönhetsprodukter? Spana in Ellos egna skönhetskollektioner: Beauty by Ellos och Sense of Karma. Här hittar man allt från högglansiga nagellack till kroppsvård och doftljus inspirerade av vår nordiska natur.Ögonpennan här i färgen Grey (49 kr) är en vattenfast ögonpenna som är mycket lättapplicerad. Den mjuka och krämiga formuleringen gör appliceringen exakt och linjen är lätt att tona. Jag upplever verkligen att färgen sitter kvar hela dagen och den fungerar utmärkt att använda även på vattenlinjen, dvs under ögat, men innanför ögonfransarna. Finns i fem färger.

Mascaran (69 kr) är en vattenresistent volym-mascara som ger extremt svarta fransar och jag upplever att mina fransar kändes mycket längre. Mascaran sitter kvar hela dagen och den smular absolut inte. Den fungerar tydligen bra även om man har kontaktlinser och innehåller vårdande ingredienser som t. ex. vitamin E, D-panthenol, bamboo, och oliv-wax för att få extra fina fransar.

Ögonskuggan Multy Eye Shadow 3 Warm Nudes (99 kr) är en multiögonskugga med fyra färger som går från ljust till mörkt och som passar fint med varandra. Den är rätt krämig och gjord på microfina, mjukgörande puderpartiklar och jag tycker verkligen att den sitter hela dagen utan att hamna i ögonvecket. Finns i fem färgkombinationer.Läppglanset Champagne Roses (49 kr) är ett semi-transparent, mjukt och behagligt läppglans som ger en lagom mix av färg och glans till läpparna. Innehåller Argan-olja som är mjukgörande och vårdande för läpparna. Jag som inte gillar traditionellt läppstift tycker att detta glanset ger en lagom färg åt läpparna utan att ”ta över”. Finns i 12 fina nyanser.Nagellacket Champagne Chic Chevy kostar ynka 39 kr och är ett nagellack som är enkelt att applicera, ger extrem glans, har bra täckförmåga och har lång hållbarhet. Finns i 13 fina färger, de flesta cremefärgade men också några metallicfärgade. Det bästa är att nagellacket innehåller UV filter för att skydda nageln från att bli missfärgad och gulna.

Älskar ju doftljus också och nu har jag även upptäckt doftljuen i Sense of Karma-serien (119 kr)! Sprider underbar väldoft och håller ju huuur länge som helst! Det underbara med Sense of Karma är att de samarbetar med Help@Hand för att ge flickor på Filippinerna en utbildning som gör att de kan få ett arbete och bli självförsörjande. De skänker 3 kronor per såld Sense of Karma produkt till Help@Hand – produkter med omtanke!När jag ska ha det riktigt extra cosy i (eller efter?) badet åker även handdukarna från Odd Molly fram. Tycker dom är så mjuka och sköna och de finns i många olika storlekar, från gästtoaletten till badlakan. Såklart har jag valt färgen ROSA! =)

Fick lite new-in härom dagen också i form av gråa handdukar från Gant Home – sååå mjuka och gosiga!Njuter fredagslugnet med en kopp te och mitt Karma-ljus – trevlig fredag godingar!IMG_1998Pssst – ni får gärna trycka på det lilla hjärtat om ni gillar mina inlägg!=)

P&K / Tesse

 

 

Innehåller annonslänkar

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats