VILLASKOGSHUSET

SÖNDAGS-SMOOTHIE!

Såhär års behövs extra vitaminer – just nu härjar både förkylningar och säsongens första magsjukor på dagis och skola och vi har INTE tid att bli sjuka!

Sagt och gjort – i veckan testade vi nya Philips Avance Mixer som vi fått hemskickad till oss i samarbete med Buzzador och Philips. Med ProBlend 6 3D-teknik, 1 400 watt och hastigheter på upp till 35 000 varv/min kan man nu avnjuta lenare smoothies och mixningar med precis rätt smak och konsistens. Bevisat effektiv för att motivera användarna att öka intaget av frukt och grönsaker i kosten och vi som ÄLSKAR grönsaker i olika juicer och smoothies blev förstår eld och lågor.

Vi testade en smoothie med äpple-morot och ingefära som blev stark och frisk!!!

Äpple-morot och ingefärs-smoothie

0,5 äpple

2 morötter

1 tsk. ingefära

100 ml vatten

1 tsk pressad lime

Skär äpple, morot och ingefära i små bitar. Lägg alla ingredienser i mixern och mixa till en jämn juice. Pressa över limesaften, blanda i vatten och låt stå minst 1 timme i kylen. Njut iskall i högt glas!Mixern var verkligen lyxig och så himla lätt att rengöra – det viktigaste för mig:-) Diskret och snygg design så den lär få stå framme på köksbänken i höst – Totally perfect in every way!!!

I samarbete med Buzzador

#avancemixerbuzz #philipsnordics #buzzador

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats