VILLASKOGSHUSET

SPA-EVENTET!

 Bild lånad av fina Eva http://nouw.com/enslagsverklighet

I helgen var det äntligen dags. Dags för Spa-Event i Ängelholm på Hotell Erikslund. Nio andra bloggande mammor var inbjudna till detta och vilken mysig dag det blev!

Vi träffades kl 13 och åt en lätt lunch och sedan checkade vi in på våra rum. Där väntade en fin överraskning från Loddo.se – en box full med roliga produkter att testa! Loddo.se är en prenumerationstjänst som skickas ut varannan månad och boxen vi fick innehöll 7 olika produkter till ett värde av över 700kr:

  • Softlan Perfumed Freshness sköljmedel
  • Weleda Evening Primrose som är ett serum för ansiktet med återfuktande aloe vera
  • Tant Grön Cashewnötter (yummy!)
  • Eat Natural Bars (glutenfri) 👍🏻
  • Palmolive Naturals
  • Colgate White & Protect (perfekt, hade nämligen glömt tandkrämen hemma!)
  • Ticket Resecheck värde 200 kr

Efter detta väntade några timmars mys och avkoppling i relaxen med jacuzzi, bastu och massor av prat. 

Vi fick allihop härliga behandlingar under eftermiddagen och jag testade bodyscrub för första gången -ljuvligt skönt!!! Blev skrubbad med socker-scrub med rapsolja och kakaosmör som doftade av apelsin från topp till tå och det blev samtidigt som lite massage. Sen fick man skölja av sig i en varm dusch och voilà – len och fin över hela kroppen!😍 
Efter några timmar med avkoppling blev det dags att höra sig iordning inför kvällens middag där vi även fick finfin goodie-bag med spännande innehåll. Mer om detta i separat inlägg!

Supergod mat och god dryck (!) serverades men som den trötta mamma jag är blev det ingen sen kväll för min del.En god natt sömn på hotellet och en fantastisk frukost väntade innan vi vinkade av alla!

Detta blev så otroligt bra och verkligen lyckat! Tusen tack till Sofia och Anna som fixat och donat!!! Mysigt att få träffa godingarna Eva och Lina igen och nu har man verkligen fått mersmak på fler blogg-event!👍🏻🌸

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats