VILLASKOGSHUSET

UNDERBARA BARN MÄSSAN 2016 – FAVORITER

Puh! Fötterna har slutat värka efter gårdagens marathon på UnderBARA BARN-mässan och jag sitter i hotell-foajen tillsammans med maken som behövde jobba lite innan vi gör stan.

De montrar jag fastnade lite extra för igår var bland annat Hatten förlag som främst ger ut barnböcker, spel och material på temat tecken- och språkträning och här är Babblarna en STOR favorit! Lilla L har EN bok sedan tidigare och för några kvällar sedan när vi skulle läsa saga var den försvunnen!!! Ve och fasa – vi letade i en halvtimme efter boken medan tårarna sprutade på lilla L och till slut hittade vi den!

Förutom de välkända kompisarna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo har nu Babblarnas ”alter-egon” gjort entré! Gagga, Giggi, Goggo, Sassa, Sissi, och Sosso är GS-ljuden och uppföljaren till de söta små figurerna vi känner sedan innan. Dessa ska lilla L få i julklapp!

Helt klart glammigaste montern jag besökte igår varfamiljeägda Bjällra of Sweden som säljer lyxiga åkpåsar, filtar, nappar och annat fint till de små!

Favoriten Frank & Poppy ställde såklart ut på UnderBARA BARN och där kunde man fynda bland annat den gulliga gymbagen till grymt bra pris!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats