VILLASKOGSHUSET

VÄRME OCH SOL!

Hej fina ni!

Har inte haft någon tid/ork/lust att uppdatera bloggen nu på länge, kan bero på att mitt knä la av för 10 dagar sedan och har bråkat sedan dess. Inflammation i ledbandet under knäet, har nog haft det ett tag, men det utlöstes av att jag städade en kväll och DET gott folk, kan vara farligt!!! Nu är det dock mycket bättre, har gått på kryckor i en vecka men sedan i lördags kan jag gå själv och lederna börjar bli mjukare och mjukare – hurraaaaa!

Känner att jag bara måste bli återställd för om två veckor åker vi till Mallorca och Sunwing Alcudia Beach!!! Nån som varit där? Vi har medvetet inte rest med barnen innan – de har inte frågat efter det och vi har känt att vi behövt göra tripper på egen hand för att ladda batterierna. Men nu kände vi att de faktiskt kan ha bra behållning av resan och komma ihåg vad vi upplever och gör.

Ser huuur skönt ut som helst! Det finns både strand nära vårt hotell och en massa olika pooler så vi lär ha att göra!😎

Har börjat packa och planera lite redan nu (kontrollfreak – jag veet!) och innan knäet pajjade hittade jag dessa snygga set på Åhléns till mig själv! Kände att det kan vara skönt att uppdatera garderoben och tunikan blir bra att bara dra på sig när man ska till och från stranden/poolen.

Bikini / Överdel / Badshorts / Underdel / Tunika

Längtar ihjäl oss nu! Mysigast är att bästa vännerna med barn också ska med och både jag och pappan i den andra familjen fyller år medan vi är iväg! Har tipsat maken om att jag önskar mig den STÖRSTA paraplydrinken de har på stället!!!

(Glöm inte att trycka på lilla hjärtat om ni gillar mina inlägg!)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats