VILLASKOGSHUSET

VÅRTECKEN!

Sicken smarrig box det dök upp härom veckan!!! Jubileumsboxen från Smakbox med temat VÅRTECKEN var verkligen välfylld och vi testade en del av innehållet på en gång. Jag har valt Smakbox Balans som innehåller mer vegetariska produkter och produkter med mindre socker!!!

Till Smakbox medföljer alltid ett välfyllt recepthäfte – längtar efter att testa denna Tropiska freakshake med Baobab-pulver, ser riktigt läcker ut!!!

Loka Crush Päron försvann i ett nafs (barnen gillar INTE läsk men ääälskar Loka Crush i alla dess smaker, troligtvis för att det helt enkelt bara är kolsyrat vatten med fruktjuice istället för socker).

Funktionsdrycken RÅ testade jag och lillasyster när vi var hemma med mitt onda knä i förra veckan. Den har heller inget tillsatt socker utan innehåller bara pressade råvaror, yummy!!!

Majskakorna med hampafrö och svartpeppar är tunna och goda och gillades av sonen som ska ha dom med sig till mellis varje dag (han får frukt också)!

På lördag är det ”Mammabrudarna” som ska gå ut, men vi träffas innan hemma hos oss och då tänkte jag bjuda på fyllda rågcrisps – yummy!!!

Månadens Smakbox Balans är tyvärr (!) redan slutsåld, men är du sugen på att testa den vanliga Smakbox ska du använda min kod VILLASKOGSHUSET för 15% rabatt om du startar en prenumeration. Extra nerpackad i boxen får man även en flaska ekologisk KRAV-märkt rapsolja från Gunnarshögs Gård värde 60 kr! Gäller så länge lagret räcker (ej Balans eftersom den är slutsåld, där gäller dock fortfarande 15% rabatt).

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats