VILLASKOGSHUSET

VI HAR EN 5-ÅRING I HUSET!

Natten till idag, för fem år sedan, kom hon med en farlig fart!

Jag kräktes, helt utan förvaning, på kvällen innan och tänkte väl inte så mycket mer på det. Vid kl 01 på natten så hade jag fortfarande inte somnat till ordentligt, men då kände jag att värkarna började komma. Kl 02.30 kom farfar för att passa Anton som låg och sov och kl 03.44 kom hon ut till oss! Vi hann bara vara på BB i en halvtimme, tänk om hon hade kommit hemma eller i bilen!!!

Jag kan inte förstå att hon idag blir hela 5 år, jag har varit mamma till Anton i 8 år och till Lovisa i 5 år – wow! Vi firade igår med släkten och hade Alla Hjärtans-tema med en massa fint från Dintårta.se! Det var en väldigt nöjd tjej som slocknade så fort hon la sig igår!

Som hon har längtat efter den här dagen och som hon längtat efter helgens släkt-kalas med temat som passar en liten prinsessa perfekt – Alla Hjärtans Dag!

Fikabordet med en massa gottigt från Dintårta.se i Alla Hjärtans-tema och fina dekorationer från Myperfectday.se!

Vi bakade enhörnings-kakor tidigare i veckan för att ha på nästa helgs barnkalas med Dolly Style-tema, men barnen tyckte dom blev så goda att vi serverade dom på släktkalaset också! Formen kommer från Myperfectday.se.

Kolla gärna in alla mumsigheter som Dintårta.se har på sin sida – denna nyhet – hjärtformade cakepops – är ju bara to-die-for!!! Varje förpackning innehåller 12 cake-pops. De röda cake-popsen har smaken red velvet och är täckt i röd glasyr med glitter samt logotypen ”Be mine”. De rosa cake-popsen smakar vanilj och är täckt i en rosa glasyr med glitter samt logotypen ”Love”.

Och kolla in filmen och se hur du kan göra ett eget cakepop stand av den fina förpackningen som cakepopsen levereras i!

Helt perfekt med Alla Hjärtans-tema till en liten prinsessa! Vi passade på att ta en massa 5-års bilder innan gästerna kom.

Tårtan – lika vacker som god!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats