VILLASKOGSHUSET

VINTERFEST!

God morgon fina ni!

Maken blev sjuk igår så just nu är det liiite synd om mig – haha! Skämt å sidor, han har väl fått det Anton hade för några veckor sedan, feber och mår allmänt skit.

Men det är -3 grader ute så jag har tänt fyr i kaminen i köket och väntar på att äggen ska koka klart innan jag väcker barnen (maken får sova vidare och kurera sig).

Som ni kanske minns har jag fått äran att vara Matinspiratör för finfina Smakbox! Det är nu hög tid att lansera temat för kommande box och temat blir .

.

.

.

.

.

.

VINTERFEST! Tänk – denna härliga tid vi har framför oss med adventsmingel, julmys, nyårsfester och ett nytt år att starta upp. Och det är bara 1 vecka kvar till utskick!!!

När det är som mörkast ute tänder vi ljus, låter utebelysning gnistra utanför fönstret och dukar upp till fest inne – VINTERFEST! Denna box dignar av julkänsla.

Jag är sååå himla taggad att testa allt roligt i boxen!!! Temat VINTERFEST är samma både för Smakbox och Smakbox Balans (som jag har). Innehållet kommer förstås att variera en del eftersom Smakbox Balans innehåller mer vegetariskt och färre sötsaker, mer laktosfritt och mindre gluten. Smakbox kommer innehålla en extraprodukt till alla befintliga prenumeranter som varit med ett tag, som en liten extra julklapp. Smakbox Balans kommer ha det allra högsta värde hittills, hela 475 kr. Så något extra i båda boxvarianterna alltså! Ännu fler ledtrådar om innehållet kommer nästa vecka.

Rabattkoden VILLASKOGSHUSET är som vanligt aktiv och ger 15% (30 kr) rabatt på första boxen vid start av prenumeration eller vid köp av Smakbox som present! Smakbox är den perfekta julklappen till den matintresserade som redan har allt. En box fylld med godsaker som kan avnjutas långt in på det nya året.

Psssst – Håll utkik här på bloggen och instagram för chans att vinna ett alldeles eget ex av Smakbox VINTERFEST!

Ha en riktigt skön dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats