VILLASKOGSHUSET

BAKBOXEN!

Bakat en massa i helgen och testade bland annat januariboxen från Bakboxen som denna gång bjöd på kondisklassiker!!!Det blev de absolut vanligaste och mest uppskattade kondisbitarna, men i en modernare tappning: minipunschrullar och minibiskvier, perfekta små munsbitar. När de är små får man ta två, eller tre eller fyra, eller fem=)

I boxen ingick även två små kakfat för att servera sina klassiska kondisbitar med klass. Med de här fina minikakfaten blir serveringen en fröjd för ögat och de passar perfekt i lilla L’s kök!Vi tog med de söta minipunchrullarna till mormor igår som fyllde år. De tog slut på ett kick!!! Rullarna var superenkla att göra och vi garnerade dom med både strössel och marsipanblommor – sååå sött!

Från och med Februari lanseras även Bakboxen Junior som prenumeration! Boxen är specialanpassad för barn upp till 15 år och innehåller smarriga recept som är enkla att följa, ingredienser förpackade i precis rätt mängd samt redskap som gör bakningen ännu roligare!

50% PROVA PÅ-RABATT!

Bakboxen firar 10K på Instagram!!! Är du nyfiken på Bakboxen men har ännu inte testat? Då har du chansen nu! Under en kort period erbjuder Bakboxen 50% prova på-rabatt till dig som inte testat förut.

Genom att i kassan ange rabattkoden PROVA så får du en av Bakboxens tidigare boxar till 50% rabatt. Du kan i lugn och ro utvärdera boxen och du kan när som helst säga upp din prenumeration. Om du vill avsluta prenumerationen gör du enkelt det via Mina sidor. Du förbinder dig inte att ta emot fler boxar.

Lycka till med bakningen!

P&K / Tesse


I samarbete med Bakboxen

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats