VILLASKOGSHUSET

BONUSLUCKA I VILLASKOGSHUSETS ADVENTSKALENDER!

Dags att öppna en ny bonus-lucka i Villaskogshusets adventskalender!

I samarbete med Lekmer har jag fått äran att tävla ut en Golvspegel & smyckessförvaring med LED-belysning från Jox i färgen grå!

För att delta:

Skriv i EN kommentar VEM som skulle få spegeln om du vann!

Du kan även tävla på min instagram Villaskogshuset för DUBBEL chans att vinna!

Luckan stängs på tisdag 13/12 kl 21.00. Vinnaren presenteras därefter här på bloggen och på instagram!

LYCKA TILL!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin söderberg

  Jag skulle ge spegeln till min dotter Celine som älskar att spegla sig och stå framför spegeln och dansa och apa sig 😘🙈💕

 2. Emma Falkström

  Denna hade jag klart valt att ge min systerdotter. På grund separation o flytt, bor de numera en liten lägenhet. Delar rum med mamma som snart tonåring tär…vore underbart att få ge denna i julklapp då smycke, smink & utseende börjar bli av intresse!

 3. Elvira

  Jag skulle vilja ge denna till min syster, dels för att hon håller på att bli tonåring, hon har smycken som behöver ordnas upp, men framförallt för att hon ska kunna spegla sig själv och se vad vacker hon är. KRAM

 4. Gulzar Svedin

  Men ååh! Denna hade varit såå perfekt till dottern! 😍☺️👏🏼 hon hade verkligen älskat den och pillat och hängt och grejat med sina smycken varje dag ☺️

 5. Tessan

  Min lillasyster Ronja skulle verkligen älska denna snygging. Och tro mig; hon behöver den slarvmaja som hon är med två tusen smycken eller så… kram

 6. Lina

  Åå denna vinst vore perfekt till min Isabell.. Hon har lyckats hitta en liten fickspegel som hon satt upp i sitt rum och använder den flitigt när hon ”sminkar” sig med kritor..

  Du glömmer väl inte att tävla hos mig med.. 😉

 7. felicia

  Denna hade jag valt att ge bort till min bästa vän som är sminkgalen, hon älskar skönhet och har alltid vilja ha ”en spegel med lampor”. Denna dessutom är väldigt praktisk eftersom den kombinerar båda och jag vet hon bor väldigt litet!

 8. Daniela

  Jag skulle vilja vinna denna vinst som julklapp till min dotter 🌸 Det skulle vara underbart att kunna ge henne detta! Hon har önskat sig smyckesförvaring men i form av ett litet smyckesträd, hon ber alltid bara om det lilla så det skulle kännas stort att kunna ge mer. Jag håller mina tummar hårt 🍀

 9. Ninve

  Min älskade dotter Ninorta som fyller snart 10 år skulle älska spegeln. Hon är så himla pysslig och älskar att göra sina egna smycken. Hon skulle bli så glad över stt få hänga sina egna smycken i det fina smyckesskåpet 😍😍

 10. Petra Danielsson

  Våra älskade tonårstjejer skulle bli överlyckliga att få pryda sitt rum med detta spegelskåp 😍

stats