VILLASKOGSHUSET

BYE, BYE NOVEMBER!

Lite November-bilder från mitt instagram-konto Villaskogshuset!

Swish – så var det slut på November! Blir alltid lite nostalgisk när jag tittar tillbaka på månadens bilder och tänker på allt som hänt!

I November smällde det till och blev kallt och vi fick plocka fram både overall och vantar lite tidigare än beräknat. Som tur väl är så är jag en ordentlig mor (!) som laddat med säsongens kläder i tid  och slapp därför springa runt i butikerna. Lilla L’s vinteroutfit köpte jag hos PompDELUX och Elodie Details – så himla fina färger (plum och rosa)!

Den 11 November var jag inbjuden till ett blogg-event i Stockholm och träffade bland annat Ellos, Lekmer, Boozt.com och en massa andra trevliga företag och med hem från det eventet fick jag bland annat den sockersöta sminkspegeln med ledlampor som man kan fylla med halsband, rosetter, ringar mm. Gissa om lilla L blev vild och galen i det!!! Skåpet hittar ni HÄR och det finns i flera olika storlekar och färger och passar lika bra till barnen som till oss mammor – haha=) Just nu till 33% rabatt dessutom! En EOS-mini fick också flytta in till lilla L – dom är ju så söta dessa fjäderlampor och ger ett underbart ljus! Lamporna hittar ni HÄR – just nu med fri frakt med kod FRIFRAKT1612 så passa på!!!

Adventspyntade lilla lekköket med rumsgran, virkade lussekatter och fin ljusslinga och en liten gran fick även flytta in bredvid kakelugnen i tv-rummet. Älskar att pynta till advent och jul och denna helgen kommer mer kuddar och dekorationer upp runtom i huset!

Vikten av att synas i mörker blev vi varse när vi flyttade till vårt hus för snart 12 år sedan. Här finns inga gatlysen eller trottoarer utan allt är kolmörkt. Lilla L fick sötaste reflexerna från Reflexrosetten för att synas även när hon hade finkappan på och dom är både snygga och praktiska. Ni hittar olika modeller och storlekar HÄR!

Nu ser vi fram emot en härlig December-månad med kalas för storebror som fyller 7 år på självaste Lucia-dagen (!), adventsmys, glögg, julkalendern (barnen har längtat efter att SVT:s julkalender skall börja på tv), häng med goda vänner och familj och en och annan julklapp!

 

P&K / Tesse

 

 

Innehåller annonslänkar

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats