VILLASKOGSHUSET

FINHETER ON THE BEACH!

Oh sunny days! Sol och bad ska det vara på semestern och det fick vi verkligen både första och andra dagen här i Alcudia!!!

Idag är det lite svalare och killarna har gått på promenad längs med stranden och vi andra chillar lite. Passar på att testa lite finheter från Lyko och deras egna makeup produkter. Visste inte att de hade ett eget sortiment tills för några veckor sedan, visste ni?

Denna Lyko Eyeshaddow Palette Nudes Cappuccino är en högpigmenterade ögonskuggan är lätt att applicera och sitter länge, utan att lägga sig i veck. Älskar de brun-beiga färgerna!!!

Till ögonskuggan passar denna Lyko Fibermarcara Black perfekt, den ger både volym och längd. Just looove långa, svarta ögonfransar på sommaren!

Foundations behöver man ju nästan inte alls när man fått den första solbrännan, men vill man ändå ha liiite så slätar denna Lyko Foundation ut hudtonen och jämnar ut hudens textur. Applicera med svamp eller borste för bästa resultat.

Och vem vill inte ha fräscha läppar? Detta Lyko Lipstick Matte finns i många olika färger – just detta är no 2! Doftar grymt gott och är ett krämigt läppstift som ger en matt och fin färg.

Dom här Make Up Remover Wipes avlägsnade verkligen makeupen på ett skonsamt sätt och förpackningen är dessutom återförslutningsbar!

Lovisa blev glad åt det fina nagellacket så nu blir det rosa, fina naglar tills vi ska på Lollo & Bernie-show ikväll!

Med koden ”aw20lyko” får ni just nu 20% på varumärket Lyko exkl värmeverktyg. Passa på att testa Lykos egna makeup produkter eller nåt annat från Lykos varumärke HÄR!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats