VILLASKOGSHUSET

GIVEAWAY – VINN EN SMAKBOX!

Så här på torsdagen firar vi in helgen genom att lansera temat för kommande Smakbox: MATLAG!

Smakbox vill lyfta den förenande kraften och gemenskapen i matlagningen när vi nu går mot lite mörkare tider och visst ÄR det härligt att samla familj och vänner i köket och göra matlagningen till en fest??Nu är hösten här på riktigt och vad kan vara bättre än att umgås i köket, laga mat tillsammans och improvisera med nya produkter och smaker! Kanske har du små minikockar hemma, en god vän eller partner att laga ihop med eller helt enkelt någon som uppskattar att äta resultatet. Ditt matlag är unikt!!!Det är mindre än 1 veckor kvar till utskick för Smakbox MATLAG och det kommer att vara en riktig SUPERBOX – vi lääängtar!

Därför tänkte jag tävla ut Smakbox MATLAG redan nu! Tävla gör du på mitt instagramkonto Villaskogshuset OCH vill du ha en extra chans att vinna lämnar du en kommentar nedan och svarar på frågan:
VEM SKULLE DU HELST VILJA ÖPPNA OCH DELA DIN SMAKBOX MED?
För er som inte kan vänta är min rabattkod VILLASKOGSHUSET som vanligt aktiv och ger 15% rabatt på första boxen vid start av prenumeration eller vid köp av Smakbox som present!

Smakbox är för dig som är matintresserad och vill hitta nya favoriter. Varannan månad får du ca 15 nya smaker och produkter från små och stora varumärken värda ca 400 kr. Låt dig inspireras!I samarbete med Smakbox

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anne

    Jag skulle vilja öppna Smakbox tillsammans med min dotter och ge den till henne för hon har inte upptäckt Smakbox än

stats