VILLASKOGSHUSET

HALLOWEEN-FIKA!

Booooh! Idag har vi haft Halloween-fika med fem barn och fem vuxna och sockerkicken efteråt var ett faktum=) Så mycket gott på en och samma gång – barnen trodde dom hade hamnat i paradiset!Monster-kakor!

Vi började fira Halloween för första gången förra året och hade då middag med mumie-korvar, zombie kiss, spaghetti-maskar och annat hemskt. Barnen fick även gå ”bus-eller-godis” till i förväg vidtalade grannar och tyckte hela grejen var toppen! Därför har jag nu sedan augusti fått frågan ”Mamma, när är det Halloween?” så förväntningarna var liksom på topp inför årets Halloween. Jag och några mammor bestämde oss för att ha Halloween-fika för barnen och träffades hemma hos oss nu i eftermiddags.Popcorn, monster-kakor, spök-cake-pops, Halloween-clementiner, tårta med vanilj och jordgubbsfyllning, Drakulas vampyr-tänder och fladdermöss blev det till fika!!!

Det kom två häxor, ett grönt monster, en vampyr med ärr på halsen och ett litet skelett=)Bordsdekorationer med häxgryta, spindelväv, spindlar, godis och andra hemskheter!Trevlig Halloween på er!!!

P&K / Tesse

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats