VILLASKOGSHUSET

HAPPY MOTHER’S DAY!

Ljuvligheter i kubik – Kin ljuslykta från Skultuna!

Snart är det sista helgen i maj och MORS DAG och självklart vill jag uppvakta min underbara mamma som ställer upp i vått och torrt! Hon och hennes särbo hämtar barnen när det kör ihop sig, städar köket hos oss när dom tycker det är för oredigt (!), hon är aldrig irriterad på mig (som jag kan bli på mina små kottar), står alltid på min sida, ringer och hör så allt är bra, kort sagt är NÄRVARANDE! Tycker det är heeelt ovärderligt – hur skulle jag klara mig utan sin mamma?!?!?! Tänk sådan tur jag har som har en mamma som bryr sig, inte alla har den förmånen i dagens samhälle…

Förra året bjöd vi både min och makens mamma på lunch med lax på mors dag, det var en riktigt härlig och varm dag. I år är jag på spa med ett härligt gäng härliga bloggare den 27 -28 maj, men jag kommer hem lagom för att fira mors dag på eftermiddagen. Tror min lilla mamma uppskattar att bli bjuden på en riktigt smarrig fika med tårta och småkakor, det sitter väl ifrån mormors tid – hon hade bageri! Barnen ska få ge varsin liten present som de valt ut och även nåt egenknåpat. Och så en bukett blommor förstås – Interflora har supererbjudanden just nu!!!Nedan följer lite tips på populära mors dags-presenter i olika prisklasser, kanske lilla mamma får något av detta som ett TACK för allt hon gör för oss! Kan inte skriva exakt vad det blir eftersom hon läser min blogg=)Dessa söta Kin ljuslyktor i Dusty pink från Skultuna föll jag för direkt!!! Har devits sedan innan (se ovan), lilla mamma kanske skulle bli glad för dessa sötingar?

Zebrafat // Gucci Guilty // Allglas Margerita // Marmorskiva

Lyxiga presenter!!! Älskar själv doften Gucci Guilty och bär den varje dag! Glasen är superbra till efterrätter och – givetvis – Margeritas ?

Den praktiska marmorskivan har jag klämt å känt på ett tag – tänker ost och kex, frukt eller bara en snygg skiva att använda vid fotografering till bloggen!

Kokbok systrarna von Sydow // Powercharger // Hjärtpasta

Praktiska presenter!!! Kokböcker – min stora last! Kan starkt rekommendera systrarna von Sydow’s tidigare kokböcker och deras nya står högt på MIN önskelista!!! Och vem behöver inte en snygg charger till mobilen?! En lite rolig present är hjärtpasta i olika färger, mumsfilibabba! ???Hängsmycke i 18 k guld! Älskar smycken och hjärtan i synnerhet! Blev själv helt kär i detta vackra hänge, se bara på det ljuvliga mönstret! ????Till den som har allt – hos Greatdays hittade jag upplevelsepresenter som t ex Tea for Two, Chokladprovning och mycket mer! Oslagbart att ge bort något som blir ett minne för livet!

Har NI några roliga tips på gåvor till Mors Dag får ni gärna dela med er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats