VILLASKOGSHUSET

HÖST KLÄDER!

Hej fina ni! ?

Hoppas dagen varit bra – här har det mest varit jobb och så har en av bilarna varit på service så det blev lite snärjigt att hinna med både lämning av barn och bil imorse!

I helgen inventerade vi höstgarderoben och trots att det är ca 17 grader här på dagarna så är det rätt kallt på mornarna och fleece och vantar åker på.

Vi var inne och shoppade loss på Polarn o Pyret tidigt i höstas – både fleece,strumpor och annat varmt och gott. Dessa fleecar är så himla fina, och sååååå galet mysiga, hade velat ha en i min egen storlek. De är egentligen tänkta att ha som “mellanlager” över kläderna och under ytterkläderna när det är kyligt ute, fleecematerialet på insidan transporterar bort fukt och håller barnet varmt och torrt, och utsidan är stickad. Men tills det hinner bli så kallt ute går dem ju lika bra att använda som mysdressar här hemma! Då hinner vi använda dem extra mycket. 

Byxorna i ull tycker lillasyster riktigt mycket om och drar på sig dom direkt när hon kommer hem om dagarna som mysbyxor! ?

Just nu har Polarn o Pyret 20% rabatt på underställ i ull och polyester så in och fynda dessa mysiga fleecar och byxor HÄR ni med!

Nu blir det sagor och mys innan läggdags – trevlig kväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats