VILLASKOGSHUSET

JULKLAPPAR SOM GLIDER!

Äntligen fredag och OJ, vad jag ska sova imorgon!!! Men ikväll ska vi förbereda för Antons stora julfest-kalas med släkt och vänner – imorgon kommer 25 personer på julig middag och födelsedags-firande!

Snön lyser med sin frånvaro här i söder, MEN hade vi haft snö så hade säkert denna Snowrider från STIGA Sports kommit fram!

Idag tipsar jag om denna och fler fina klappar från STIGA Sports som är ett globalt företag med partners i över 100 länder. Det klassiska svenska bordtennisföretaget med både hobby- och proffsprodukter. 1944 startade STIGA sin tillverkning av bordtennisprodukter och är idag etablerade som ett av världens största märken inom bordtennis. STIGA har även ett brett utbud med sportartiklar för utom- och inomhuslek med klassiker som Snowracer® och bordshockeyspelet Play Off. Huvudkontoret ligger i Eskilstuna.

Snowridern som revolutionerar upplevelsen i kälkbacken<

nowrider är vinterns stora nyhet för alla som gillar fart och fläkt i vinterlandskapet, många kallar den redan ”Kälkbackarnas Formula 1.”

– Våra tekniker har ägnat stor möda åt att få fram den perfekta känslan av fart och snökontakt, berättar Per Andersson, produktchef på anrika STIGA Sports, Sveriges internationellt mest kända tillverkare av fritidsprodukter inom vinterlek. Jag har själv haft nöjet att göra några provåk och kan kon- statera att även om jag är i längsta laget så är åkupplevelsen fantastisk! Den kommer att bli ett perfekt komplement till vår Snowracer® som är en klassiker i kälkbackarna om vintern.

Den nutidsanpassade Snowridern är utrustad med STIGA:s carvingformade FREE-skidor, vilket ger en bättre styrning och mer följsamhet i backen. Själva chassit består av en robust ram i aluminium och stål och handtagen är i högkvalitativ TPE för bästa möjliga grepp.

Åkpositionen väldigt nära snön förstärker känslan av fart och man styr genom lutning åt ena eller andra hållet, bromsar gör man med fötterna. En genialisk kombination av modernt materialtänkande och gammal hederlig kälkåkarmotorik.

Snowrider lämpar sig bäst för åkare från sju års ålder och en längd upp till ca 150 centimeter. Max användarvikt 100 kilo.

Ni hittar Snowridern och fler finfina produkter från STIGA Sports hos återförsäljare som t ex Lekmer.se!

Stay tuned för en finfin giveaway i samarbete med STIGA Sports ikväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats