VILLASKOGSHUSET

JULKLAPPSTIPS FÖR TRÖTTMÖSSOR!


Dagens julklappstips är ett riktigt gosigt tips för tröttmössor!

Brukar ju få äran att inhandla julklappar till barnen från både farmor och mormor – dom tycker det är bäst att jag bestämmer – haha!

I och med att dom får leksaker och andra ”hårda” paket av oss så brukar jag försöka köpa ”mjuka” paket från farmor. Genom åren har det varje jul blivit en pyjamas från Polarn O. Pyret, tycker dom är så mjuka i sömmarna som inte skaver. Ostörd sömn är ju den allra bästa! Dessutom kan muddarna vid ärm- och benslut vika upp och ned och gör att användnings-tiden förlängs. Lilla L har t ex fortfarande sin pyjamas från Polarn O. Pyret i stl 86/92 – fast hon i övriga kläder har 104!!!För några veckor sedan var jag inne och shoppade loss på Polarn O. Pyret – pyjamas till storebror och nattlinne till lilla L! Kan inte hjälpa det men jag ääälskar de klassiska ränderna så det fick bli varsin sådan. Kan tillägga att jag själv har ett antal randiga nattlinnen, toppar och långkalsonger med den klassiska randen som jag gosar ner mig i hemma i soffan om kvällarna=)Fick då även syn på dessa lurviga badrockarna och blev kär! Storebror ska få en blå och lillasyster en röd. Vi bor i ett hus med anor från 1880-talet, så kvällar och mornar kan bli lite kyliga såhär års och en gosig rock att sno om sig är ju inte helt fel! Synd bara att dom inte fanns i vuxenstorlek=)

Rockarna är i extra mjuk pilefleece med präglade ränder och luvan är avtagbar – toppen. Stängs med dragkedja vilket jag också tycker är superbra, har man bara knytband så ”glipar” det lätt.Var ju tvungen att pilla upp de fina paketen som tjejerna på Polarn O. Pyret gjorde åt mig för att kunna fota, hoppas bara barnen inte märker nåt!

P&K / Tesse

 

 

Innehåller annonslänkar

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats