VILLASKOGSHUSET

JULKLAPPSTIPS – MAMMALYX!

Häromdagen kom ett ljuvligt bud med härliga mamma-lyx produkter från Deborah Milano! I den fina asken låg allt möjligt för att få känna sig lite fräsch och lyxig: eyliner, mascara, kajal, läppstift och olika nagellack! Givetvis blev lilla L helt salig när hon fick hjälpa mamma att öppna och såg att det var NAGELLACK i paketet=) Hon är inne i en riktig måla-naglarna-period just nu och det är guldigt, glittrigt, rött och alla regnbågens färger!Deborah Milano är ett märke från Italien som länge tillverkat underbara makeup produkter och nu har de tagit nästa steg i utvecklingen. Eftersom det är många som önskar ”renare” makeup produkter så har man nu tagit bort parabener, flyktiga silikoner, mineraloljor och parfym (skönt för mig som är så känslig, speciellt när det kommer till ögon-makeup).Efter att ha testat produkterna några dagar kan jag bara säga – WOW! Jag upplever faktiskt en ”lugnare” känsla i ögonen än när jag använt mina tidigare produkter och jag gillar verkligen färgerna och förpackningarna – så enkla och stilrena.

Mascaran ger en bra volym till fransarna utan konstiga ingredienser. Deborah Formula Pura Volume Mascara, är berikad med naturlig Gum Arabic och oliv olja, som omsluter och skyddar dina fransar. Innehåller även Arganolja som skyddar mot fria radikaler tack vare den höga halten av E-vitamin. Passar känsliga ögon och linsbärare.

Jag har inte använt Eye-liner på år och dar, men nu till julens festligheter kommer jag garanterat använda Deborah Pura Formula Eyeliner, denna tunna och fina eyeliner som sitter lääänge (upp till 14 timmar). En smal filtspets ger tunna fina linjer med perfekt precision och den kladdar inte eftersom den är vattenfast.Till vardags brukar jag alltid använda kajal och de fina kajalpennan som medföljde passar därför bra när det vankas jobb. Det är en mycket mjuk ögonpenna som är lättapplicerad, utan att kladda. Deborah Formula Pura Eye Pencil, ger en klar och skarp linje, men går även bra att sudda om man vill.

De gulliga nagellacken som lilla L ville lägga beslag på är helt underbara i färgerna och ger intensiv glans och har hög hållbarhet. Deborah Formula Pura Nagellack, har upp till 80% naturliga ingredienser och är baserat på potatis (!!!), vete och maniok samt harts för extra hållbarhet och glans. Traditionella lösningsmedel har ersatts av vegetabiliska alternativ. Nagellacket är Five Free och är fritt från formaldehyd, toulen, DBP och kamfer och jag gillar att de har GRÅ lack som annars är så svårt att hitta (i alla fall har inte jag hittat nåt snyggt)!Läppstiften hade verkligen en fin färgpalett och jag gillade det färgen Light Mauve bäst! Läppstiftet var väldigt krämigt med naturliga ingredienser och medium/hög pigmentering. Deborah Formula Pura Lipstick, är helt fri från syntetiska vaxer, innehåller istället vegetabiliska alternativ som sheasmör, aprikosolja, nypon och arganolja som ger läpparna fukt och håller dem mjuka. Så himla sköna!!! Ett plus var även det söta trycket på stiftet, gillar sånt! =)Nu känns det som att man är ”fit” for alla julens festligheter! Med kod 345452 får du nu 25% rabatt på produkterna ovan HÄR – passa på att bli lite julfin du med!!! Gäller till och med 2016-12-18!

 

P&K / Tesse

 

 

I samarbete med Boostified

Innehåller annonslänkar

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats