VILLASKOGSHUSET

JULKLAPPSTIPS UPPÅT VÄGGARNA!

Idag är det äntligen den 1:a December och jag har den stora äran att få presentera företaget Nordic Fine Design här på bloggen!!!

Nordic Fine Design är stolta över sitt unika sortiment av prints och wallstickers! Här jobbar man alltid för att följa upp de senaste trenderna inom inredning och när du handlar hos Nordic Fine Design kan man alltid vara säker på att materialet är hållbart och av bästa kvalité. Det är otroligt viktigt! Förutom prints och wallstickers erbjuder man sina kunder och deras barn andra fina ting så som sänghimlar, leksaker, belysning med mera.

Hos Nordic Fine Design handlar du snabbt och säkert med Klarna Checkout och du får alltid personlig service. Företaget har funnits sedan juli 2016 och har många nöjda kunder i hela Norden.

Grundaren är fina Jenny, 28 år och bor i Hälsingland med sin sambo och deras son som föddes 2016. Jenny startade Nordic Fine Design nästan i samband med att sonen föddes då det också var då hennes intresse för barnrumsinredning blev allt större. I barnrum finns det inga gränser, inget rätt eller fel och det är ju det som är så härligt! Jenny har fallit för den nordiska, lite enkla och avskalade stilen och det är också det som präglar namnvalet och det sortiment du hittar hos Nordic Fine Design

Vi älskar de fina wall stickers som finns hos Nordic Fine Design och har många olika varianter överallt här hemma! Det senaste tillskottet är Vägvisaren som visar barnen varit deras favoritställen ligger. Lovisa har fått dem i sin sagohörna i sitt rum och Anton har förra årets succé inne hos sig som visar vägen till olika kända platser i filmens värld.

Stay tuned – ikväll kommer det upp en finfin giveaway i samarbete med Nordic Fine Design på mitt instagramkonto Villaskogshuset!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats