VILLASKOGSHUSET

LOPPI BLOG-BAG=)


Jag fick hem en LOPPIblogbag för några dagar sedan och både jag och lilla L tyckte den hade sådant roligt innehåll!LOPPIblogbag är ett kul sätt att få testa lite nya produkter som man kanske annars inte hade tänkt på. Och så fick vi en fin påse och senaste numret av LOPPImagasin med en massa fina erbjudanden med också!

Den här utgåvan var fylld med produktnyheter från Yoplaits Safari utan fruktbitar (lilla L’s favvis!), Colgate tandkräm Smile kids speciellt framtagen för våra minsta, Palmolive barntvål med härligt skum direkt från pumpen (!) och ljuvlig äppeldoft, Neutral tvättmedel som innehåller 0% färgämne och 0% parfym för att minska risken för allergiska hudreaktioner (perfekt då vi är lite känsliga i vår familj), Comfort sköljmedel utan parfym, Old El Paso Mini Stand ’N’ Stuff som är ett bra alternativ för barn under taco-kvällen, Folksams barnkit som är perfekt att ha med sig i vagnen eller bilen och sist men inte minst 30 gratis dagar med Storytel (ljuvligt för mammans trötta öron – haha)!Mystvålen som skummar direkt från pumpen kommer bli en smash-hit hos barnen!!!Lilla L har fattat det där med att mamma ska fota och ville prompt hålla upp alla produkterna för kameran och sen titta hur bilden blev!=) Älskade tok-onge!Vi har inte hunnit testa allt i LOPPIblogbag ännu, men plåstren i Folksams barnkit åkte fram direkt eftersom sonen körde knät i en stolpe! De mjuka Old El Paso Mini Standsen kommer också bli succe, jag får återkomma med bilder från en taco-fredag längre fram!:-)

Vill du också ha en LOPPIblogbag framöver? Har du en blogg med minst 200 unika besök per vecka och/eller ett Instagramkonto med öppen profil och minst 250 st följare så kan du anmäla dig till att få hem för att testa och recensera när det väl är dags för en ny. HÄR uppdateras när det kommer en ny LOPPIblogbag, så håll utkik!
Inlägget är i samarbete med LOPPI!

P&K / Tesse

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats