VILLASKOGSHUSET

MATFEST!

Hej fina ni!

Hoppas ni haft en trevlig start på veckan!

Bilder från lillasysters födelsedag kommer, men först tänkte jag tipsa om något helt annat! Jag har verkligen längtat efter att få kicka igång Smakbox-året, och nu är det äntligen dags! Det är en så spännande vår som Smakbox ser fram emot att få uppleva med oss. Men först, låt mig presentera temat för årets första Smakbox: MATFESTIVAL!
Tema MATFESTIVAL skickas från 26:e februari!

Mat kan verkligen sätta färg på tillvaron. Medan vi väntar på att naturen går från svartvitt till färg vill Smakbox hjälpa till att skapa färgexplosioner hemma. Hälla upp, plocka fram, duka och bjuda in! Med denna Smakbox vill man skapa en MATFESTIVAL hemma hos dig. 

Smakbox MATFESTIVAL innehåller ca 16 produkter till ett värde av ca 400 kr. I boxen hittar du bl.a. härliga smakhöjare, frasigt knäcke och mustig tomatsås. De olika smakinriktningarna bjuder på unika smakhjältar, vilka de är får du reda på när du packar upp din box!
 
För att fira in det nya året ordentligt, slår jag på stora trumman och erbjuder mina följare och läsare 
50% rabatt med min personliga kod VILLASKOGSHUSET. Ett ypperligt tillfälle att prova Sveriges bästa matbox på och finna inspiration inför det nya (mat)året! Rabatten gäller under hela februari-box-perioden (t.o.m. 31/3).
 
Jag tävlar ut en Smakbox MATFESTIVAL redan nu! Svara på frågan ”Vad är matfestival för dig?” nedan i en kommentar så är du med och tävlar! Plättlätt!!! Avslutas söndag 10/2 och vinnaren annonseras här och på min instagram!
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats