VILLASKOGSHUSET

MATTORNA MAXAR MYSET!

Får många frågor om vart MATTAN i lilla L’s rum kommer ifrån. Den är från Ellos och heter Joanna och är 140 x 200 cm med tryckt, retroinspirerat mönster. Superbra då den kan maskintvättas och är i 100% bomull! Vi är jättenöjda med mattan och fast man eg rekommenderas att ha halkskydd under så har vi inte det, den ligger ”still” ändå!
Finns även i stl 70 x 150 cm och då också i ROSA! Bara älskar dessa bomullsmattor!!!?Lammskinnet Shannan är en annan stor favorit här hemma – supermjukt, långhårigt och krulligt lammskinn från Tibet. Stl ca 55 x 90 cm.Denna mattan är jag jättesugen på till storebrors rum – det är koskinn med tryckt zebramönster! ??Mattan med små tassavtryck från Kids Concept är ju så himla söt – tror ni jag kan klämma in den också hemma nånstans?!?!?!?Ellos har ju en mängd andra mattor också, men just dessa till barnrummet är ju helt bedårande!!!

Just nu har Ellos 20% på alla mattor till och med 23/10 så har ni blivit inspirerande så är det nu ett supertillfälle att slå till! Ingen kod behövs utan kampanjen gäller till och med 23/10 med röda priser. Fri frakt på brställningar över 499kr!?

Happy shopping!Joanna Grå // Matta Neo Svart/Vit Tassar // Zebramatta // Lekmatta Powder Pink // Lammskinn Shannan // Ullmatta Neo Mammut // Joanna Rosa //

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats